top of page
IMG_1270.jpg
Floral_hand_drawn_1_edited.png

Går ni i tankarna på att boka bröllopsfotograf?

Jag vill börja med att säga stort GRATTIS till att ni ska gifta er! Ni har en otroligt fin, känslosam dag med mycket glädje och kärlek att se fram emot. Kanske är det just därför ni klickat in här, för ni funderar på att boka en bröllopsfotograf? -Härligt! Säger jag. Det gör ni helt rätt i.

När jag fotograferar er som par utgår jag mycket från hur jag själv hade velat uppleva situationen om jag blivit fotograferad. Känslan av obekvämhet är lätt att ha när någon tar bilder på en. Och det är inte många som är bekväma framför kameran. Det är faktiskt den vanligaste meningen jag får höra FÖRE fotograferingen. Men att mina par EFTER fotografering tyckt det känts väldigt lättsamt och roligt. Alla fixar det galant, med rätt guidning.

Jag kommer guida er genom hela fotograferingen utan att vara bossig. Och vi har ständigt en dialog med varandra. Jag är också ert största fan och peppar er till 100%, så ni ska förstå att bilderna blir magiska! Många gånger kommer ni nog till och med glömma av för en stund att ni blir fotograferade. SÅ. Det är värt att anlita en erfaren bröllopsfotograf till sitt bröllop, för att få genuina och vackra bilder att se tillbaka på resten av livet.

IMG_6892.jpg
IMG_6969.jpg
IMG_8420.JPG

Vem är jag som bröllopsfotograf?

Ja vem!? Jo, jag är lite av allt. En glad prick är jag dels. En som tar sig an er fotografering med ett stort leende på läpparna! Framför allt fotograferar jag, såklart. Men jag hjälper er också med annat under fotograferingen. Ni kan se mig som en assisterande vän.
Jag hjälper med att sätta fast corsagen om det skulle behövas, fixar till slöjan, plockar bort skräp som fastnat i brudklänningen och fixar hår som flugit snett. 


I min kameraryggsäck finns även säkerhetsnålar, plåster, Alvedon, näsdukar och hårspray. Och tro det eller ej med allt detta har kommit till användning för många av mina par under årens gång. 

Efter närmare 40 fotade bröllop har jag samlat på mig en hel del erfarenhet. Det spelar ingen roll hur stort eller litet bröllop ni har. Jag finns där för er så ni bara kan slappna av och njuta av dagen! 

IMG_8510.jpg
IMG_7370.JPG

Inga uppställda bilder!

Är ni ett par som vill ha levande och känslosamma bilder. Ett par som vill ha en avslappnad och rolig fotografering, som inte vill ha de där uppställda ”-titta in i kameran och le-bilderna” då kan det vara så jag är fotografen för er!

IMG_0012.JPG

Man blir alldeles rörd av att se alla vackra fantastiska bilder. Alltså woooow!!!!! Man kan inte sluta bläddra igenom dem. Snacka om att Marita trollar med kameran! Marita tar inte bara sjukt fina bilder, hon är riktigt proffsig, trevlig och genuint snäll och varm som människa vilket gjorde att fotograferingen blev så himla rolig och kärleksfull…. Och man njuter till fullo under hela tiden. Hon vet hur man får även den blygaste och försiktiga att känna sig trygg, bekväm och ha roligt framför kameran. Att boka Marita och ha henne till att ta våra bröllopsbilder var de bästa val vi gjort. Hon har fångat dem mest magiska ögonblicken från våran stora dag som vi nu får njuta av resten av vårat liv

-Malin & Jesper

IMG_0051.JPG

-

Varför boka en bröllopsfotograf?

Det ska vara roligt att stå framför kameran!
Ibland hamnar många i ett vägskäl om det är värt att boka en bröllopsfotograf eller inte. 
 

Det är ju lätt att haffa en vän eller ”morbror Arne” med bra kamera. Men vilka bilder får ni då? Kanske ställer han er vid någon fin buske och ber er titta in i kameran och le. Det känns ganska stelt men det går bra, det är ju bara morbror Arne! När ni senare får bilderna är ni hyfsat nöjda. Det är ju bättre bilder än vad en mobilkamera kan åstadkomma. Även om bilderna blev väldigt överexponerade och att trädet som var där bakom Arne, vars löv reflekterats i solljuset och gjort era hudtoner i en grönaktig nyans. Nåja. Sånt händer ju ibland… Eller så tyckte morbror Arne det var bäst att ställa er med solen direkt lysandes i era ansikten. Så ni får kisa sådär härligt med mörka solskuggor under ögonen. Nåja sånt kan ju hända när det är soligt...

 

... Och ja, sånt skulle kunna hända även med en bröllopsfotograf. Vi kan inte styra vädret, sol och reflektionerna från den. Men det vi kan och är bra på är att jobba med olika typer av ljus och vilka platser som funkar bäst, oavsett årstid och väder. Platser som ger liv åt era bilder och där ni blir ert bästa jag! Och framför allt bilder som förmedlar känslor. Det ska vara roligt att stå framför kameran. Inte stelt och poserande. Stunderna som är äkta gör sig allra finast i bild. Och som bröllopsfotograf vet jag hur jag ska få fånga det med er!

IMG_1736.JPG
IMG_1407.JPG
IMG_1886.JPG
IMG_1912.jpg
"Jag har bara en sak att säga, WOW! Vilken fotograf vi fick tag på alltså! Du gjorde verkligen fotograferingen så enkel Marita" 

- Josefina & Stefan

Vad ingår i mina paket? 

IMG_1910.JPG

Jag vill höra allt om ert bröllop och självklart träffas och lära känna er bättre! Vill ni ta en fika, prata och få ett hum om vem jag är så är jag absolut på! Hojta bara till så löser vi det  ❤

IMG_6039.jpg

Bröllopsguide

Ni får min bröllopsguide med tips inför er stora dag som jag samlat på mig under årens gång. 

IMG_9582.JPG

Mitt fulla stöd

Jag vill finnas där för er till 100% så vad ni än har för funderingar, tveka inte att fråga. Kan vara tips på leverantörer, vigselplatser, vårt kommande körschema eller något annat. Jag finns här!  

IMG_0111.jpg

Bröllopsmöte

Bröllopsmöte planerar vi in ett par månader innan bröllopet. Vi träffas upp på något trevligt ställe och planerar körschemat och vidare detaljer inför dagen. Vi knyter ihop säcken med andra ord. 

Träffas och lära
känna varandra

IMG_5377.jpg

Fotografering

Jag fotograferar er och ert bröllop under det tidspaket ni bokat mig inom (3, 5, 8 eller 12h). 
Jag dokumenterar er dag i massor av bilder. Tillsammans skapar vi magic! Det kommer bli underbart! 

IMG_5978.jpg

Redigering

Jag gör urval och sparar de bästa bilderna. Efter det lägger jag ner ett ton kärlek i min personliga redigeringsstil till era bilder för att skapa det där lilla extra i var och en av dem. Det är detta moment som tar mest tid. Majoriteten av bilderna levereras i färg men jag skickar också med någon bild i svartvitt.

IMG_8741.jpg

Personligt webbgalleri

När era bilder är färdiga kommer ni få en länk till ett personligt webbgalleri där ni smidigt och enkelt kan ladda ner era bilder och dela med nära och kära

IMG_4674.jpg

Fine art print 30x40

Har ni bokat mig 5 timmar eller längre ingår en fine art förstoring (30x40) 

Ni väljer själva ut den bild ni vill ha från ert galleri och resten fixar jag åt er. 

Vanliga frågor

Floral_hand_drawn_1_edited.png
IMG_6618.JPG
IMG_6628.jpg
IMG_6741.JPG
"Idag fick vi bröllopsbilderna av Marita och HUR FANTASTISKA ÄR DE INTE? Tror att varenda en är mina favoriter.
Att stå framför kameran är inte en favoritaktivitet för mig, men Marita guidade oss så bra, så det kändes bara lättsamt och roligt och faktiskt inte det minsta obekvämt"

- Maria & Linus

Prislista 2024

Er investering 

IMG_9489.JPG

-Bröllop-
 

Heldag 12 timmar

Vad ingår? 


-Personligt möte och bröllopsmöte

-Min bröllopsguide

- Fotografering av förberedelser bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer. Fotografering av brudskål och middag och bröllopsfesten.

- Alla era bästa bilder levererade i personligt webbgalleri

- Fine art print 30x40

- Ett vackert fotoalbum med era favoritbilder från dagen

Flower Leaves

30.000:-
 

-Bröllop-
 

Heldag 8 timmar

Vad ingår? 


-Personligt möte och bröllopsmöte

-Min bröllopsguide

- Fotografering av förberedelser bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer. Fotografering av brudskål och inledning av middag

- Alla era bästa bilder levererade i personligt webbgalleri

- Fine art print 30x40

Flower Leaves

22.500:-
 

7M8A2402.JPG
7M8A9176.JPG

-Bröllop-
 

Halvdag 5 timmar

Vad ingår? 


-Personligt möte och bröllopsmöte

-Min bröllopsguide

-Fotografering av alternativt förberedelser eller mingel och brudskål vid festlokalen.

- Fotografering av bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer.

- Alla era bästa bilder levererade i personligt webbgalleri

- Fine art print 30x40

16.500

Flower Leaves

-Bröllop-
 

Porträtt & vigsel 3 timmar

Vad ingår? 


-Personligt möte och bröllopsmöte

-Min bröllopsguide

- Fotografering av bröllopsporträtt, vigsel och gratulationer.

- Alla era bästa bilder levererade i personligt webbgalleri

Flower Leaves

11.000:-
 

IMG_8939.JPG
bottom of page