top of page
IMG_9322.jpg
IMG_6486.JPG
Floral_hand_drawn_1_edited.png

Funderar du på att föreviga dig och din familj? 

Funderar du på att föreviga dig och din familj så som ni är just i detta nu? Det låter helt underbart! Får jag vara med bakom kameran? Jag blev mamma i slutet av december 2020 och jag förstår hur snabbt tiden springer under småbarnsåren. Vi hinner helt enkelt inte med. Så tänk att få frysa den tiden, ett litet minne för lång tid framåt att se tillbaka på. 

Jag är så tacksam över de "ordentliga” bilderna jag har tagit på mitt eget barn. Bilder med bra upplösning som går att förstora och ha på väggen hemma. Bilder att glädjas över och bilder på min sambo, mig och henne tillsammans som familj.

Visste du att barns självkänsla stärks när de ser sig själva på bild ihop med sin/ sina föräldrar? Är något speciellt och fint med det tycker jag.
IMG_8529 (2).jpg

Vill du veta mer om vem jag som står bakom kameran är? Klicka här 

IMG_0697.JPG

Fokus på alla i familjen

Jag har märkt att det är väldigt vanligt att det mestadels är kvinnorna som tar ansvar över att minnen blir sparade och bevarade i form av bilder och film, vilket resulterar i att mammor lyser med sin frånvaro på bilder med sina barn och på familjefoton. Detta då det är just kvinnan som de flesta gånger står bakom kameran.

 

Känner ni igen det?

När jag fotograferar er har jag fokus på bilder med vardera förälder och barn, enskilda bilder på barnen och bilder på er alla tillsammans som familj.

Ni kommer få ha en mysig och rolig familjestund ihop med många kärleksfulla och varierande bilder.

IMG_795b1.jpg
IMG_7958.jpg

“You will never have this day with your children again. Tomorrow, they will be a little older than they were today. This day is a gift. Just breathe, notice, study their faces and little feet. Pay attention. Relish the charms of the present. Enjoy today. It will be over before you know it.”

IMG_2150.jpg
IMG_2263 (1).jpg

Hur går det till?

1. När ni skickat er förfrågan kommer vi överens om ett datum och tid för fotograferingen. Jag har platser rekade efter årstid och kommer ge er förslag på fotoplats när tiden för fotograferingen närmar sig. Vi bokar även in ett extradatum om det skulle visa sig dåligt väder på officiella fotodagen! 

 

2. På fotodagen möts vi upp på utvald plats och tid och har en mysig och rolig stund tillsammans med fokus på barnen. Jag guidar er genom fotograferingen så den blir så avslappnad som möjligt. 

3. Ca två dagar efter fotograferingen skickar jag 2-3 "sneak peeks-bilder" till er och fakturan för själva fotograferingen.

 

4. 1-2 veckor efter fotograferingen får ni en länk till ert personliga webbgalleri där ni enkelt och smidigt kan ladda ner era bilder
 

Er investering 

Familjefotografering

Vad ingår?

Floral_hand_drawn_1_edited.png

1- 1 ½ timmes fotografering 

30 av de bästa bilderna, redigerade i min personliga stil i högupplöst format 

Leverans i ett webbgalleri 

4.900:-
 

bottom of page