top of page

Här köper jag mina kameraremmar

Jag får ofta komplimanger för min kamerarem, både från andra fotografer till människor jag möter under mina fotograferingar. Jag blir så glad, och älskar när min kamera får lite extra uppmärksamhet. Min kamerarem känns faktiskt som en liten del av mitt varumärke. Ni som följer mina arbeten vet att jag är särskilt förtjust i jordnära toner och blomster. Att kunna reflektera detta även i kameratillbehör känns extra roligt. Till skillnad från de standardremmar som medföljer kamerahusen, är utbyte av kamerarem det första jag gör med varje nytt kameraköp jag gjort genom åren! En tradition som jag hållit vid liv till idag och framåt. Kommer aldrig köra på dem där smala stela remmarna igen!Fördelar med en bredare kamerarem i tyg är: Viktfördelning: Breda kameraremmar minskar belastningen.

Komfort: Mjukt tygmaterial förebygger skav och irritation. Estetik: Möjlighet att välja en rem som matchar din personliga stil och smak.


Jag köper mina kameraremmar från gravidfotografen MemoriesByJulia i hennes webshop. Detta är ingen reklam utan bara ett genuint tips till er som har en kamera och vill göra den mer personlig. Alla hennes kameraremmar är i begränsad upplaga och kommer inte tillbaka i lager när de sålt slut, så tyvärr finns inte de kameraremmar jag har att köpa igen. Men det är som sagt något fint i det. Det personliga, och att andra inte går runt med samma grejer som du själv har.


Det kanske verkar som en liten detalj, men det är dessa små detaljer som tillsammans skapar helheten! Glöm inte det. (Produktbilderna till inlägget är fotade av Julia, och är på de kameraremmar jag just nu har i min ägo)


Comments


bottom of page